Anmalningsblankett 2023-2024.pdfAnmalningsblankett 2023-2024.pdfKursinformation.pdfKursinformation.pdfTidtabell.pdfTidtabell.pdf
Välkommen till seminariekursen våren 2024 avsedd för alla som har marknadsföring som huvudämne in sin magisterexamen. Denna kurs stöder avhandlingsarbetet och är avsedd för alla som har marknadsföring som huvudämne i det svenskspråkiga magisterprogrammet oavsett om du skriver din avhandling på svenska eller engelska. Arbetet med avhandlingen sätter i gång genast från början av kursen.

Läs kursinformationen och blanketten med anmälan och forskningsplan som till vänster. Läs också gärna kursinformation i SISU.

Före du anmäler dig till kursen försäkra dig om att du kan närvara på plats minst en handfull gånger, tider meddelas senare, under vardera seminarieveckan 11-15.3 och 13-17.5 plus möjligen fredagen före dem eller måndagen efter den första.

Anmäl dej FÖRE 21.1 kl 12 i SISU OCH genom att ladda upp anmälan och forskningsplan i pdf-format i Moodle. Kursnyckeln skickas till alla behöriga anmälda i SISU och det är viktigt att se till att epostadressen där är den du läser.

Alla som avser delta i kursen skall vara med på plats på Kursintroduktion och information tisdag 23.1 kl. 10.15-11.45 Arkadiagatan 28 på institutionen, rum G226F.